• +31 (0) 857 325 754
  • Schijndel, Nederland
  • Inloggen

Puris Experience Center Programma's

Bij al onze experience center heb je een ruime keuze in programma's. Van een snel, schoon en glanzend resultaat tot het terugbrengen van jouw auto in showroom staat met een extreem duurzame Quartz-coating. Bekijk hieronder een greep uit onze behandelingen.

Binnenkant compleet

Wil je jouw auto van binnen zorgvuldig in nieuwstaat laten brengen dan is het binnenkant compleet programma de juiste keuze.

Het complete interieur inclusief de hemel, de bekleding en de kunststof delen wordt gereinigd, ontvet en verzorgd met de prettig geurende interieurproducten van Puris.

Buitenkant compleet

Voor een super glanzend eindresultaat kies je dit programma. Hierin gaan wij verder dan wassen en in de wax zetten.

Na een zorgvuldige wasbeurt egaliseren en polijsten we de lak om lichte gebruikers sporen en was krassen te verwijderen. Daarna voorzien we de auto van onze premium Puris Wax voor een hoogglans beschermend eindresultaat.

Binnen- en buitenkant compleet (showroom klaar)

Het gevoel van een nieuwe auto. Met dit programma brengen wij zowel de binnen als de buitenkant in showroom staat. Het omvat alle handelingen van het binnen- en buitenkant compleet programma.

Kies voor de ultieme bescherming

Wil je jouw auto langdurig beschermen tegen invloeden van buitenaf en ervoor zorgen dat de lak zijn glans en kleur behoudt? Kies dan voor een lakbescherming van Puris. Puris biedt verschillende lakbeschermingen. Voorafgaand aan het aanbrengen van een lakbescherming wordt de auto eerst gewassen en de lak geëgaliseerd en gepolijst om lichte gebruikers sporen en krassen te verwijderen.

Lakbescherming van Puris

A70 Ceramic Coating

A70 Jade Ceramic Coating is een heldere, nano coating die de lak van jouw auto beschermd. A70 Coating stoot water en vuil af en zorgt voor een  diep glanzend resultaat. De coating helpt om jouw auto gedurende 1 jaar* te beschermen tegen de gevolgen van UV straling, stof zure regen en andere verontreinigingen. 

Jade ICE Coating

Met een Jade ICE coating blijft jouw auto langer mooi, behoudt deze zijn glans en kleur en is deze gemakkelijker schoon te maken. De harde (9H) coating maakt je auto extreem waterafstotend en minder vatbaar voor krassen. Jouw lak is zo beschermd tegen de gevolgen van UV straling, stof zure regen en andere verontreinigingen. De levensduur van Jade ICE is 2 jaar*.

Jade Quartz Coating

Het summum op lakbeschermingsgebied. Onze sterkste coating met een levensduur van maar liefst 4 jaar*. Wil je jouw auto voorzien van de ultieme beschermlaag zodat deze zijn glans en kleur behoudt en langdurig gemakkelijker schoon te maken is? Kies dan voor Jade Quartz. Extreem waterafstotend, minder vatbaar voor krassen en beschermd tegen de gevolgen van UV straling, stof zure regen en andere verontreinigingen. De levensduur van Jade Quartz is 4 jaar*.

*De levensduur van een lakcoating is o.a. afhankelijk van het onderhoud. Bij aflevering ontvang je hier advies over.

Uitvoerig getest en gecertificeerd

Jade Ceramic Coatings zijn gebaseerd op de allernieuwste ceramische coating technologie. Deze zeer geavanceerde siliciumdioxide coatings hechten aan het oppervlak op moleculair niveau. Dit creëert een aantoonbare super waterafstotende, harde en duurzame laag met een bescherming die jaren standhoudt.

Wij zijn er trots op dat zowel Boeing als het internationale SGS-instituut de eigenschappen van onze producten uitvoerig getest, bevestigd en gecertificeerd hebben. Hiermee heb jij de garantie dat jouw auto met een Jade Ceramic Coating van Puris langdurig beschermd is. Bij een Puris Experience Center weet je dat de coating vakkundig aangebracht wordt en krijg je hierop ook garantie.

Aanvullende behandelingen

Jouw auto staat dagelijks bloot aan de elementen en met het gebruik ontstaan ook gebruikerssporen. Koplampen kunnen dof worden en ook al ben je zelf heel voorzichtig, een parkeerkras of steenslag kunnen zo ontstaan. Is jouw auto toe aan wat extra aandacht om hem weer in nieuwstaat te krijgen kies dan voor 1 van de aanvullende behandelingen bij jouw Puris Experience Center.

Leerbehandeling p/zitting
Deze behandeling voor auto's met een lederen interieur is aanvullend op onze interieurprogramma's. L... Lees verder
Koplamp polijsten
Wil je meer zicht, zichtbaarder zijn en de uitstraling van jouw auto verbeteren? Laat dan jouw doffe... Lees verder
Kras reparatie
Veel krassen zijn door ons zonder spuitwerk te verwijderen of minder zichtbaar te maken. Informeer ... Lees verder